داوطلبان تا قبل از حضور در جلسه آزمون دغدغه های مختلفی همانند انتخاب مشاور مناسب، انتخاب منابع مناسب، چگونگی مطالعه و برنامه ریزی درسی مناسب کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و... را دنبال می کنند و پس از شرکت در آزمون و اعلام نتایج نیز دغدغه اصلی داوطلبان، موضوع انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد می باشد.
در فرآیند انتخاب رشته بایستی به کارنامه های قبولی سال های قبل دانشگاه ها توجه نمود و این بدان معنی است که بایستی از حدود تراز و رتبه قبولی سال های قبل دانشگاه ها مطلع شوید و بعد دست به انتخاب رشته بزنید. همچنین انتخاب رشته شما نباید بسیار خوش بینانه و یا بسیار بدبینانه انجام شود و در واقع انتخاب رشته کنکور ارشد پزشکی بایستی شامل 3 بخش انتخاب های (خوش بینانه، واقع بینانه و بدبینانه) باشد و داوطلب شانس خود را در دانشگاه های گوناگون بررسی کند.
چیدمان انتخاب رشته منوط به مشاهده و تحلیل کارنامه اعلام نتایج اولیه + مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته ارشد پزشکی + آگاهی از تراز و رتبه های قبولی سال های گذشته + آگاهی از اعمال سهمیه مورد استفاده + کسب اطلاع از شرایط انتخاب دانشگاه ها + اطلاع از شهریه دانشگاه های شهریه پرداز و... می باشد. در صورتی که اطلاعات کاملی از موارد نامبرده داشته باشید، می توانید اقدام به چیدمان انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت نمایید و در صورت عدم آگاهی لازم است از مشاوران متخصص مقطع ارشد رشته های پزشکی راهنمایی دریافت نمایید.
منبع: مشاوره انتخاب رشته آزمون ارشد وزارت بهداشت